ELÄMÄ HEITTELEE

ElÄMÄ EI AINA MENE NIIN KUIN SUUNNITTELEE. yllättävät menot, yllättävät tapahtumat, yllättävät menetykset... that's life.

Kaupallinen yhteistyö Sortter.fi

Kaupallinen yhteistyö Sortter.fi


Oon aina ollut sitä mieltä, että rahaa kulutetaan sen verran kun sitä tienataan. Mulle raha ei edusta elämää suurempaa asiaa, vaan terveys, hyvinvointi ja perhe ovat ne tärkeimmät.

Oonkin onnistunut kulkemaan elämäni ilman suurempia luottovelkoja ja lainoja. Ihan perusmeiningillä ollaan menty: silloin tällöin luottokortilla pieniä maksuja ja talolaina puoliksi aviosiipan kanssa. Jalat ovat pysyneet maassa kulutuksen suhteen eli niin sanotusti homma hanskassa!

Ymmärrän kuitenkin, että joskus ELÄMÄ HEITTELEE ja tulee tilanteita, kun rahaa tarvitaan nopeammin kuin sitä pystyy tienaamaan. Syynä lainan tarpeelle saattaa olla vaikkapa avioero tai läheisen kuolema. JA vaikkei elämä heittelisikään, niin eteen voi tulla isompia hankintoja kuten kodin remontointi tai vaikkapa auton hankinta.

Tällöin on mun mielestä ihan todella kätevää ottaa itselleen hieman lainaa, jotta elämä on niin sanotusti elämisen arvoista, pystyy hengittämään ja "pääsee jaloilleen". Kunhan siinä pysyy järki päässä eikä lähde mopo keulimaan!

Mun mielestä on mahtava juttu, että on olemassa lainat ja joku vertailee lainoja meidän puolestamme.

Jos itse tarvisin nyt lainaa niin ottaisin ehdottomasti yhteyttä Sortteriin! Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Sortter vertaa pankkien lainatarjoukset puolestasi – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Jättämällä hakemuksen Sortterille, sinulle etsitään parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaavat lainatarjoukset eri lainanmyöntäjiltä. KÄTEVÄÄ, eikö?!

Käsi sydämellä: Sortter on Suomen REILUIN lainojen vertailupalvelu! Heillä on parhaan koron takuu, siitä voit lukea lisää www.sortter.fi/parhaankorontakuu ja palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta!​​​​​​​

Luotan siis ehdottomasti Sortteriin.


Ja vaikka nyt ei lainojen vertailu tai lainan ottaminen ole itselle ajankohtaista, niin kuka tietää mitä isoja hankintoja tarvitsen tässä vauva-arjessa tulevaisuudessa??

Yhteistyössä http://www.sortter.fi

Yhteistyössä http://www.sortter.fiKommentit