Kirjoitukset


Videot

VAPPU JA MARJA LIVE / My Day Video / Behind the Scenes

Hyppää meidän mukaan Vappu ja Marja Live shown kulisseihin ja seuraa meidän valmistautumista iltaan. Näe myös Donnan ensiesiintyminen telkkarissa. Kiitos vielä Vappu ja Marja kutsusta, ilta oli ihan mieletön. Meidän lisäksi kevään päätösjaksossa olivat vieraina Alma, Masked Singer -finalistit, Erin sekä etäyhteydellä Pia Lamberg.

Lue lisää

Piloille menneet otokset! / RitAki Bloopers

Ritaki piloille menneet otokset. Mikä on todellisuus Ritakin tubevideoiden takana, montako otosta tarvitaan? Mitä tapahtui Akin polvelle kesken kuvausten? Miltä näyttää Ritan ja Akin meininki, kun kamera "ei käy".

Lue lisää

RIIDELLÄÄN, RIIDELLÄÄN!!! Rita VS Aki

Riidelläänkö me koskaan? Well, yes! Mutta, mistä me riidellään ja miten saadaan toisemme triggeröitymään totaalisesti? Mihin riidat yleensä päättyy ja miten saamme sovittua? Mitä yhteisiä pelisääntöjä pyritään riidellessä noudattamaan?

Lue lisää


Synnytystarina - Ritan MARATONSYNNYTYS

Synnytystarina, mikä päättyi imukuppisynnytykseen. Ritan synnytyksen käynnistyessä oli Aki Helsingissä Suurimman Pudottajan- kuvauksissa. Ehtikö Aki synnytykseen? Miten Rita selvisi monen kymmenen tunnin synnytyksestä, mikä lopulta vaati myös lääkärin avuksi? Miten ihana Donna saapui maailmaan ja muutti Mannisten elämän!

Lue lisää

Ritan TANSSIHAASTE Akille ;-D

Korona-ajan ensimmäinen tanssihaaste Järvikylässä! Sunnuntaiviihdettä parhaimmillaan. Miten sujuu Akilta tanssihaaste aerobicin 4 x maailmanmestaruus hopeaa sekä 3 x euroopanmestaruus kultamitallia saaneen Rita Niemi-Mannisen vetämänä. Muista tilata myös kanava, niin jatkossakin näet Ritan ja Akin vetämiä haasteita, treenejä sekä paloja heidän elämästään!

Lue lisää

5 MIN Couple Home Workout CHALLENGE

Partner Workout Challenge. Grab a Friend and try this 5 Minute HIIT Style Couple Home Workout Routine. Start to build your Summer Body easy from Home! Have Fun!

Lue lisää


Meidän tarina osa 3

Miten rakas tyttäremme sai alkunsa? Mitä tapahtui juuri ennen lapsettomuushoitojen alkamista? Miten Aki suhtautui lapsettomuushoitoihin? Miten meidän tarina jatkuu, tsekkaa meidän tarinan osa 3!

Lue lisää

Meidän tarina osa 2

Yhteinen perhe, parisuhde ja yritys. Miten kaikki eteni? Mitä Akin vaari sanoi Ritasta? Mikä fiilis jäi Temptation Islandista?

Lue lisää

Meidän tarina osa 1

Kuka on Rita ja Aki? Miten me tapasimme? Vuosien varrella olemme kokeneet paljon ja olemme luoneet paljon. Olemme yhdessä selvinneet Temptation Island:sta, menneet naimisiin, luoneet hyvinvointialan yrityksen ja viime vuonna saimme pitkän odotuksen jälkeen perheeseemme pienen tytön, Donna-Bebiinan.

Lue lisää


SEKSI, Parisuhde, Vauvavuosi

Seksi parisuhteessa ja vauvavuotena. Miten vauvavuosi on vaikuttanut seksiin ja seksin määrään?

Lue lisää

IHMISKOE: KORONAVIRUS sotki Suunnitelmat!!! Mitä nyt?

Minkäs teit Koronavirus?! Koronavirus pisti Ritan ja Akin suunnitelmat täysin uusiksi. Vielä viikko sitten ei olisi uskonut, mitä kaikkea koronavirus saa aikaiseksi ja miten tarkkaan tehdyt suunnitelmat voi mennä täysin pyllylleen.

Lue lisää

IHMISKOE - Roskaruoka VS. Terveellinen Ruoka / Kuuden Viikon Ihmiskoe.

Rita ja Aki osallistuvat kuuden viikon ihmiskokeeseen. Miten vaikutuksia roskaruoalla on heidän kehoon, painoon, jaksamiseen, treeniin, psyykkeeseen, parisuhteeseen ja seksiin?

Lue lisää