Videot

Meidän tarina osa 3

Miten rakas tyttäremme sai alkunsa? Mitä tapahtui juuri ennen lapsettomuushoitojen alkamista? Miten Aki suhtautui lapsettomuushoitoihin? Miten meidän tarina jatkuu, tsekkaa meidän tarinan osa 3!

Lue lisää

Meidän tarina osa 2

Yhteinen perhe, parisuhde ja yritys. Miten kaikki eteni? Mitä Akin vaari sanoi Ritasta? Mikä fiilis jäi Temptation Islandista?

Lue lisää

Meidän tarina osa 1

Kuka on Rita ja Aki? Miten me tapasimme? Vuosien varrella olemme kokeneet paljon ja olemme luoneet paljon. Olemme yhdessä selvinneet Temptation Island:sta, menneet naimisiin, luoneet hyvinvointialan yrityksen ja viime vuonna saimme pitkän odotuksen jälkeen perheeseemme pienen tytön, Donna-Bebiinan.

Lue lisää


SEKSI, Parisuhde, Vauvavuosi

Seksi parisuhteessa ja vauvavuotena. Miten vauvavuosi on vaikuttanut seksiin ja seksin määrään?

Lue lisää

IHMISKOE: KORONAVIRUS sotki Suunnitelmat!!! Mitä nyt?

Minkäs teit Koronavirus?! Koronavirus pisti Ritan ja Akin suunnitelmat täysin uusiksi. Vielä viikko sitten ei olisi uskonut, mitä kaikkea koronavirus saa aikaiseksi ja miten tarkkaan tehdyt suunnitelmat voi mennä täysin pyllylleen.

Lue lisää

IHMISKOE - Roskaruoka VS. Terveellinen Ruoka / Kuuden Viikon Ihmiskoe.

Rita ja Aki osallistuvat kuuden viikon ihmiskokeeseen. Miten vaikutuksia roskaruoalla on heidän kehoon, painoon, jaksamiseen, treeniin, psyykkeeseen, parisuhteeseen ja seksiin?

Lue lisää


Kirjoitukset