RITA´S DANCE

TANSSIPÄIVÄ 8.9 KLO 12-15

Rita´s Dance tanssipäivä on hyvää energiaa, tanssin iloa, mukaansavieviä rytmejä!
Tanssipäivä 8.9 klo 12-15:00


Kenelle tapahtuma sopii ?

Tanssin ystävälle, tanssia rakastavalle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tanssitaustaa, tule juuri sellaisena kun olet! Rita´s Dance on rakennettu niin että pääset helposti mukaan koreografioihin ja tanssin ilo vie mennessään! Tule nauttimaan yksin tai ystävän kanssa ja voit ottaa myös perheen nuorisoa mukaan! Tanssi sopii nuorillekin!


Tanssityylit ja musiikki vaihtelevat latinorytmeistä kansainvälisiin hitteihin. Perusideana on, että tanssiliikkeet- ja koreografiat ovat helppoja, joten jokainen pääsee heti kunnolla irroittelemaan ja nauttimaan tanssimisesta.


PÄIVÄN OHJELMA


Klo 12:00 Alkusanat + Kehon herättely

  • Herätellään koko keho lempeästi tunnustellen ja ilman kiirettä. Annetaan hengityksen kulkea ja kehon vetreytyä hyvän olon täyttäessä kehomme.


Klo 12:15 Rita´s Dance 45min

  • Supersuosittu Ritan Dance-tunti nostaa energiat ja mielialan kattoon hittibiisien tahtiin! Anna musiikin viedä ja nauti. Uskalla heittäytyä tanssiin, vaikka askeleet tai rytmit eivät tulisikaan ihan luonnostaan. Tanssi on monipuolista ja tehokasta liikettä koko keholle!


  • Klo 13 tauko 15min


Klo 13:15 Rita´s Dance 45min

  • Supersuosittu Ritan Dance-tunti nostaa energiat ja mielialan kattoon hittibiisien tahtiin! Anna musiikin viedä ja nauti. Uskalla heittäytyä tanssiin, vaikka askeleet tai rytmit eivät tulisikaan ihan luonnostaan. Tanssi on monipuolista ja tehokasta liikettä koko keholle!


Klo 14:00-14:30 Kehon rauhoittaminen & loppuvenyttelyt

  • Rauhoittava venyttely edistää lihasten, nivelten ja jänteiden liikkuvuutta. Samalla kehosi rauhoittuu ja saat hengityksen avulla yhteyden kehoosi.


Klo 14:30-15 Päivän lopetus: Jutustelu Ritan kanssa & mahdollisuus yhteiskuviin

  • Oletko kantanut mukanasi kysymystä tai ajatusta, jonka haluaisit jakaa Ritalle? Tai haluatko olla osa innostavaa yhteyttä ja ottaa kuvan Ritan kanssa? Loppuun jätämme kunnolla aikaa yhteydelle ja kuville.

Päivän hinta

15€/ 1 hlö tai 20€/ 2 hlöä

Tilausvahvistus toimii lippunasi päivään. Liikuntasetelit käyvät maksutapana.

Normaalien verkkomaksujen lisäksi voit maksaa suoraan Ritaki kaupassa Smartumilla sekä Epassilla klikkaamalla maksutavan valinnan kohdassa Smartum tai Epassi. Lue ohjeet verkkokaupan ulkopuolelta eli Edenredillä maksamiseen alempaa.


Missä päivä sijaitsee

Tanssipäivä järjestetään aivan Lempäälän Ideaparkin sydämessä Bläk Boks tilassa, jonka ympäriltä löydät kaikki monipuoliset Ideaparkin palvelut. Voit valita osallistua kaikkeen päivän ohjelmaan tai valita vain itseäsi eniten kiinnostavat osiot ja pidellä taukoja esimerkiksi Ideaparkin tunnelmallisissa kahviloissa.

Voit lähteä reissuun myös koko perheen voimin ja muu perhe voi nauttia tanssipäivän ajan Ideaparkin monipuolisista ja perheiden rakastamista palveluista!


Saapuminen

Ideaparkiin on helppo tulla! Ideapark sijaitsee Lempäälässä, eteläisen Suomen keskipisteessä vain noin 18 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kauppakeskukseen pääsee helposti niin bussilla, omalla autolla kuin kävellenkin tai pyöräillen.


Yhteistyössä Aitoleipä

Päivään osallistujille jaamme paikan päällä lounaskupongin, jolla saa viereisestä Aitoleipä ravintolasta lounaan edullisesti 10eurolla.


Infoa päivästä

Saavuthan hyvissä ajoin paikalle ennen ohjelman alkua. Kello 12 aloitamme alkusanoilla ja kehon herättelyllä. Kauppakeskus aukeaa jo klo 10 ja paikanpäältä löydät hyvät isot parkkipaikat. Mukaan tarvitset vain juomapullon ja hikipyyhkeen. Paikan päältä löydät myös suihkut ja pukukopit. Voit myös napata mukaasi hedelmän ja proteiinijuoman, jos haluat tauolla napata evästä.

15€ hlö tai 20€ 2hlö

2hlö lipun ostaessasi lippu menee ostajan nimellä, jolla molemmat pääsevät mukaan tapahtumaan.

Tilausvahvistus toimii tapahtuman lippunasi.


” Päätin laittaa hyvointini sijalle #1 ”

Heti ensimmäisen viikon aikana huomasi miten virkeä ja hyvä olo tulee puhtaasta ravinosta.

Valmennus toisensa jälkeen mukana ollaan oltu ja tuloksia tullut. Verta, hikeä ja kyynelitä säästämättä.


Tänään ollaan 15,1kg kevyempiä ja vyötäröltä on lähtenyt 21cm. Nyt pysytään niiden “ojien välissä” ja jatketaan matkaa hyvillä eväillä. Kiitos Ritalle ja Akille ilman teitä en olisi tähän kyentynyt. Ja tietysti ihanalle Donnalle.

Jospa tämä tsemppaisi muitakin ”

Apua, anteeks kamalista kuvista, mutta jos tää tsemppais muitakin reilusti ylipainoisia eteenpäin.

Neljän viikon aikana paino tippui 6,5kg ja senttejä lähti yhteensä vähän vajaa 12cm.
Edelleen turvottaa vyötärön seudulta, en oo keksiny vielä mikä sen aiheuttaa, mutta ehkä se tässä vielä selviää.

Jatketaan matkaa TD2. Tää on mun vuosi onnistua.

” Kiitos vielä kerran Rita ja Aki! ”

Kuvien välissä 5kk, kaikki tämän vuoden tiedän pitämät valmennukset ( on olleet ihan parhaita ), -19:sta kiloa, paljon senttejä, rasvaprosentin muutos 33,3% -> 17%


Olen saanut liikunnan ilon takaisin ja mahtavasti energiaa!
Tähän on hyvä päättää nämä valmennukset ja jatkaa ylläpitovaihetta.
Ihanaa ja liikunnallista kesää kaikille!



Tutustu myös viikon suosikkituotteisiin

Näitä tuotteita muutkin ostivat