KEHO KUNTOON

4 viikon valmennus, jolla koko perhe liikkuu & voi hyvin!

On aika tuoda käsiisi uuden ajan valmennus- KEHO KUNTOON! Tämä 4 viikon valmennus on rakennettu juuri tälle ajalle ja juuri sinua varten! Valmennus, joka sopii ikään ja lähtötasoon katsomatta aivan jokaiselle! Valmennuskokonaisuus tuo hyvinvoinnin arjen keskelle ja otamme sinut muun muassa mukaamme kauppaan vertailemaan hintoja ja rakentamaan koko perheelle edullista ravitsemusta. Tiedämme myös miten helppoa on jäädä kiireisen arjen alle ja siksi tuomme käyttöösi laajan sekä monipuolisen kotitreenipankin, josta löydät sinulle sopivia treenejä, olit sitten himourheilija tai ensikertalainen.

Hyvinvoinnin kuuluisi olla koko perheen asia ja tässä uuden ajan valmennuksessa tarjoamme työkaluja koko perheelle!
Nuorisolle sopivat kotitreenit sekä perheen pienempien rakastamat Anza-apina viidakkojumpat saavat koko perheen innostumaan liikunnasta!


Hyvinvointi on elämänmakuista!

Pian huomaat löytäväsi itsesi tilanteesta, jossa koko perhe pyöräilee, tanssii tai liikkuu yhdessä arjen ohella. Nopeista ruokahetkistä on tullut perheen yhteistä arvokasta aikaa, jossa ruokaa valmistetaan yhdessä ja se nautitaan myös yhdessä iloiten! Hyvinvoinnin ympärille syntyy arvokkaita muistoja ja opit säilyvät läpi elämän. Tässä ajassa on erityisen tärkeää pitää huolta kehostamme ja luoda arkea, jossa me todella voimme hyvin.

Oletko kokenut olevasi yksin hyvinvoinnin matkassa ja kaatuvatko yrityksesi aina kesken? Tämä valmennuskokonaisuus tuo lähellesi upeaa yhteisöllisyyttä ja pääset olemaan osa tsemppaavaa ja innostavaa Ritaki perhettä. Enää et kamppaile yksin, vaan saat kokea kuinka olet osa isoa arvostavaa perhettä. Saat jakaa matkaasi rehellisesti ja muiden arjessa mukanaolo tuo uutta näkökulmaa myös omaan matkaasi!

Tule mukaan yksin, kumppanisi kanssa tai koko perheen voimin ja huomaa miten sinäkin löydät uutta energiaa arkeesi!


VALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

  • RUOKAVALIOT- valitse sinun arkeesi ja tavoitteisiisi sopiva ruokavalio ja nauti yksinkertaisten ohjeiden avulla tehokkaista tuloksista! Saat myös ohjeet ravitsemuksen toteuttamiseen ilman kalorienlaskentaa. Ruokavalioissa on huomioitu kasviproteiini ja maidoton sekä gluteeniton.
  • OHJATUT KOTITREENIT 25kpl- monipuoliset ja nopeat treenit kotiin! Myös perheen nuorisolle sopivia omankehon treenejä. Perheen pienemmille omat Anza apina jumpat.
  • TREENIHAASTEET- joka maanantai aukeaa uusi kotitreenihaaste.
  • KUNTOSALIOHJELMAT- (1-, 2- ja 3-jakoiset kuntosalilla treenaaville! HUOM. Ei kuntosalipakkoa, valmennus onnistuu hyvin kotosallakin ja omien liikuntatottumusten parissa!
  • RAVINTONURKKAUKSET- Nyt syödään maittavasti ja edullisesti- näistä kokkauksista nauttii vaikka koko perhe! Yksinkertaisin askelin herkullisen ja terveellisen ravitsemuksen pariin!
  • MOTIVAATIOVIDEOT- antavat sinulle tärkeitä vinkkejä matkallasi & johdattavat sinut arvokkaiden oppien äärelle.
  • LIVEVALMENNUS- joka maanantain livessä valmennamme sinut onnistumaan tavoitteissasi!
  • HYVINVOINTIKALENTERI- nyt laitetaan mieli, arki ja keho kuntoon! Saat käyttöösi joka arkipäivä hyvinvoinnin työkaluja, joita hyödyntää koko elämäsi ajan!
  • VALMENNUSRYHMÄ- pääsy suljettuun valmennusryhmään, jossa vertaistuki sekä Rita & Aki valmentajina mukana koko valmennuksen ajan.
  • RESEPTIPANKKI- herkullisia reseptejä, joita voit noudattaa myös ilman ruokavaliota ja nauttia koko perheen kanssa! Mukana yli 200 reseptiä.


Normaalien verkkomaksujen lisäksi voit maksaa suoraan Ritaki kaupassa Smartumilla sekä Epassilla klikkaamalla maksutavan valinnan kohdassa Smartum tai Epassi. Lue ohjeet verkkokaupan ulkopuolelta eli Edenredillä maksamiseen alempaa.




” Päätin laittaa hyvointini sijalle #1 ”

Heti ensimmäisen viikon aikana huomasi miten virkeä ja hyvä olo tulee puhtaasta ravinosta.

Valmennus toisensa jälkeen mukana ollaan oltu ja tuloksia tullut. Verta, hikeä ja kyynelitä säästämättä.


Tänään ollaan 15,1kg kevyempiä ja vyötäröltä on lähtenyt 21cm. Nyt pysytään niiden “ojien välissä” ja jatketaan matkaa hyvillä eväillä. Kiitos Ritalle ja Akille ilman teitä en olisi tähän kyentynyt. Ja tietysti ihanalle Donnalle.

Jospa tämä tsemppaisi muitakin ”

Apua, anteeks kamalista kuvista, mutta jos tää tsemppais muitakin reilusti ylipainoisia eteenpäin.

Neljän viikon aikana paino tippui 6,5kg ja senttejä lähti yhteensä vähän vajaa 12cm.
Edelleen turvottaa vyötärön seudulta, en oo keksiny vielä mikä sen aiheuttaa, mutta ehkä se tässä vielä selviää.

Jatketaan matkaa TD2. Tää on mun vuosi onnistua.

” Kiitos vielä kerran Rita ja Aki! ”

Kuvien välissä 5kk, kaikki tämän vuoden tiedän pitämät valmennukset ( on olleet ihan parhaita ), -19:sta kiloa, paljon senttejä, rasvaprosentin muutos 33,3% -> 17%


Olen saanut liikunnan ilon takaisin ja mahtavasti energiaa!
Tähän on hyvä päättää nämä valmennukset ja jatkaa ylläpitovaihetta.
Ihanaa ja liikunnallista kesää kaikille!



Tutustu myös viikon suosikkituotteisiin

Näitä tuotteita muutkin ostivat