Asiakastarinat

Upeita saavutuksia asiakkaiden kertomana

Ritaki Wellness on liikehdintä, jossa olemme luomassa sankaritarinoita yksi askel & ihminen kerrallaan. Olemme auttaneet kymmeniä tuhansia ihmisiä saavuttamaan elämäntäyteisen & kokonaisvaltaisen muutoksen joka elämän osa-alueelle.

KOHTI HYVINVOINTIA, YHDESSÄ

Muutos kahden kuukauden aikana.

Kiitos Ritaki Oy näistä avaimista uuteen terveellisempään elämään.

Aloitin teidän matkassa Kesäkuntoon kotona 1 valmennuksella ja oli pakko jatkaa vielä tähänkin.

8 viikossa senttejä lähti vyötäröltä -17cm ja kiloja yhteensä 5,3kg. Näin kevyt olen ollut viimeksi yli 5 vuotta sitten. Alku paino 62,3 kg ja tänään vaaka näytti 57,0kg.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa uutta hyvää elämää, uskon, että pystyn siihen nyt itse.

Kiitos teidän työstä.


”Kiitos vielä kerran Rita ja Aki!”

Kuvien välissä 5kk, kaikki tämän vuoden tiedän pitämät valmennukset ( on olleet ihan parhaita ), -19:sta kiloa, paljon senttejä, rasvaprosentin muutos 33,3% -> 17%


Olen saanut liikunnan ilon takaisin ja mahtavasti energiaa!
Tähän on hyvä päättää nämä valmennukset ja jatkaa ylläpitovaihetta.
Ihanaa ja liikunnallista kesää kaikille!


” Jospa tämä tsemppaisi muitakin ”

Apua, anteeks kamalista kuvista, mutta jos tää tsemppais muitakin reilusti ylipainoisia eteenpäin.

Neljän viikon aikana paino tippui 6,5kg ja senttejä lähti yhteensä vähän vajaa 12cm.
Edelleen turvottaa vyötärön seudulta, en oo keksiny vielä mikä sen aiheuttaa, mutta ehkä se tässä vielä selviää.

Jatketaan matkaa TD2. Tää on mun vuosi onnistua.

” Päätin laittaa hyvointini sijalle #1 ”

Heti ensimmäisen viikon aikana huomasi miten virkeä ja hyvä olo tulee puhtaasta ravinosta.

Valmennus toisensa jälkeen mukana ollaan oltu ja tuloksia tullut. Verta, hikeä ja kyynelitä säästämättä.


Tänään ollaan 15,1kg kevyempiä ja vyötäröltä on lähtenyt 21cm. Nyt pysytään niiden “ojien välissä” ja jatketaan matkaa hyvillä eväillä. Kiitos Ritalle ja Akille ilman teitä en olisi tähän kyentynyt. Ja tietysti ihanalle Donnalle.

Asiakkaidemme supersankaritekoja!

“Heips! Tämän jakson aikana tuli taasen pientä positiivisuutta tähän omaan elämään vaikka kiloja ei lähtenyt kuin kaksi. Positiivisuutta toi kun käväisin pitkästä aikaa ottamassa hemoglobiinin terkkarilla ja hb oli 126, siis Wau… Näin siksi olen innoissani koska hb:ni on ollut 98-110 paikkeilla jo pitkään ja jatkuva väsymys ollut päivittäin. Täytyy sanoa että syysstartin aloitettuani olen mennyt vain mieleltäni parempaan suuntaan vaikka silloin jäin myös työttömäksi mutta nämä kaikki valmennukset ovat antaneet minulle niin sisäisesti kuin ulkoisesti paljon voimaa elämiseen ja onhan näiden kuukausien aikana ehkä jotain kropassakin tapahtunut. Joulukuussa tilattiin ulkoilupuvut ja kokoja testailtiin silloin ja nyt kun puvut tulivat niin hupsista olikin housut viisi senttiä vyötäröltä liian isot! No, onneksi saan ne vaihdettua. Toinen positiivinen löytö itsestä oli uimapuku jonka ostin jo aikoja sitten ja silloin se oli päällä aivan hirveä! Nyt kun viime keskiviikkona sitä kokeilin avantouintiin niin ei se enään niin hirveältä näyttänytkään. Niinpä ehkä tästä jossain vaiheessa siihen päästään kun haluankin, siksipä päätin edelleen jatkaa tehodieetti 2 osioonkin. Ritan ja Akin matkassa on hyvä jatkaa niinkuin teidän kaikkien täällä ryhmässä olevien hyvien tsemppaajien! Kiitos! “

“Kiitos teille molemmille tehodiettiohjelmasta johon osallistuin tammikuussa. Lähtöpaino oli 60.5 kg, pituus on 159 cm. Tällä hetkellä paino on 57 kg ja vyötärön ympäryksestä on lähtenyt 9 cm. Erityiskiitos kotijumpista jotka ovat tehokkaita ja sopivan lyhyitä työssä käyvälle ja pienen 1.5- vuotiaan kanssa elävälle. Olen saanut esikoiseni 36- vuotiaana ja äitinä olo on ihanaa Ootte huipputiimi ja teitä on ilo seurata. Ja Hyvää Ystävänpäivää!”

“Kaunis kiitos Rita ja Aki teille tästä ”dieetistä”. Neljän viikon jälkeen 7kiloa kevyempänä ja vyötäröltä on lähtenyt 10 cm! On ollut ihana huomata miten energiaa riittää aamusta iltaan ja ennen kaikkea se mitä vartalolle on alkanut tapahtumaan. Olen todella kriittinen omaa vartaloani kohtaan, mutta pakko se on uskoa kun ystävätkin jo huomaavat muutoksen.
Tästä on hyvä jatkaa!”

“Tehodietti 1 saatettu päätökseen ja on tulosten aika. Painoa tippui 6.9kg! Senttejä lähti lantiota 4, vyötäröltä 2, reisistä 3.5 ja käsivarresta 1.5! Olen todella supertyytyväinen ja matkaa on vielä paljon jäljellä. Kiitos teille kaikille tästä yhteisestä matkasta!”

“Kahden valmennuksen aikana painoa lähtenyt – 7 kg, eikä tavoitteena edes ollut pudottaa painoa vaan oppia syömään oikein ja voida hyvin ja oppia näkemään itsensä hyvänä. Tavoitteeni on saavutettu, oloni on mahtava ja mulle on tullut ihmiset sanomaan, että mun hyvä vointisuus näkyy myös ulospäin. Haluaisin kiittää Rita ja Aki teidät, nämä valmennukset oikeesti toimii! Ja kiitos kaikille ryhmäläisille, ootte upeita ihmisiä kaikki, ihana kun on tämmönen ryhmä, missä tuetaan toisiaan ja ollaan niin ystävällisiä muita kohtaan …. Ja jokainen täällä ryhmässä on tehnyt upeeta työtä . Ite en lähtenyt mukaan tehodieetti 2:een, uskon nyt pärjääväni omillaan. Tsemppiä kaikille jatkoon! Kiitos ja kuittaus!”

“Kahden lapsen saannin jälkeen oli aika saada äitiä parempaan kuntoon. 4 viikossa painoa pois 2kg ja -13 cm yhteensä. Tyytyväinen ja virkeämpi äiti jatkaa matkaa näillä opeilla. Kiitos ryhmäläisille ja Rita ja Aki hyvistä ohjeista ja jumpista!”

“Kiitos Aki ja Rita opeista mitä sain. -3.5 kg lähti painoa! Mikä tärkeintä, sokeri koukku on poissa. Tän aion pitää jatkossakin. Panostaa laadukkaseen ruokaan ja liikuntaan. Mentaalivideot olivat erittäin liikuttavia minusta ja etenkin viimeinen video kosketti. Kiitos, luulen että muutama asia valkeni omassa päässä. Kiitos myös teille kanssakulkijat, ihanan positiivinen ryhmä. Muistakaa kaikki SINÄ RIITÄT ja olet upea ihminen omanaitsenäsi. “

“4viikoa sitten aloitin tämän vähän epäileväisesti et katotaan mitä tulee.. nyt 4 viikkoa myöhemmin voi vaan todeta et hyvä lähin mukaan.. paino on tippunut 10kg (vielä on tiputettavaa n.20kg) osa vaatteista tuntuu jo isolta.. tästä tulee itelle uusi elämäntapa. Iso kiitos Aki ja Rita!”

“Tää 4viikkoa on ollu kyllä ihan uskomattoman upea matka teijän kanssa. Tää ryhmä on ollut niin positiivinen ja kannustava koko ajan, en usko että oisin näin hyvään alkuun päässyt ilman tätä ryhmää. Kotona tietysti mies ollut ihan mahtava tsemppari. Kiitos myös Rita ja Aki, tää oli vielä parempaa mitä odotin ja nimenomaa se elämäntapa muutos eikä mikään kitudieetti.

Itellä lähti lopulta painoa 2,9kg, mikä on 100g vaille 4vkon tavotteen!
Senttejä lähti yhteensä 39,5. Vyötärö – 6cm, jenkka – 9cm, peppu – 6,5cm. Reisistä ylhäältä ja alhaalta yhteensä -18cm, olis varmaan enemmänkin mut tajusin mitata alempaa reisistä vasta puolessa välissä kun huomasin et sieläkin on alkanu tapahtuu muutosta enemmänkin.

Saavutin tavotteen että pepun ympärysmitta ei ole enää sadan yläpuolella ja takki ei kiristä. Opin uudelleen syömään säännöllisesti ja oikeita määriä. Itsetunto otti ihan huikean parannuksen tän myötä, kävin eilen ekaa kertaa lähemmäs kolmeen vuoteen uimahallissa ja vedin bikinit päälle enkä kertaakan miettinyt tuijottaako joku. On myös ihana olla kun ei enää turvottele jatkuvasti niin paljon. Yleisesti on niin paljon energisempi olo.

Nyt seuraavan kuukauden jatkan näillä ohjeilla ja kattelen miten menee kun itekseen on tän projektin kanssa. Nukkumista pitää vielä lisätä mutta siihenkin tuli tässä jo hyvää muutosta. Varmasti kevään aikana tuun ottamaan uuden ohjelman, vielä olis 4kg ja kiinteytystä jäljellä. Tällä päästiin hyvään alkuun ja lopusta en ota stressiä, uskon että kesään mennessä on saavutettu vaikka ja mitä.”

“Tämä on mulle 5 valmennus ja sen muutosta on tapahtunut tämän aikan tosi paljon olen todella tyytyväinen. Paino tippunut 7.4kg, vatta -13cm, vyötärö -13cm ja reisi -16 cm. Aijon jatkaa Ritan ja Akin matkassa vielä, tarvitsen kaiken tuen. Kiitos kaikesta ootte mahtavia.”

“Kaunis kiitos Rita ja Aki teille tästä ”dieetistä”. Neljän viikon jälkeen 7 kiloa kevyempänä ja vyötäröltä on lähtenyt 10 cm, on ollut ihana huomata miten energiaa riittää aamusta iltaan ja ennen kaikkea se mitä vartalolle on alkanut tapahtumaan. Olen todella kriittinen omaa vartaloani kohtaan, mutta pakko se on uskoa kun ystävätkin jo huomaavat muutoksen.
Tästä on hyvä jatkaa.”

“HEI MÄ MAHDUN M KOON FARKKUIHIN!

Tän 4 viikon aikana multa lähti painoa reilu 4 kiloa ja pääsin vaakanumerossa alle 80kg!! Voin sanoa että se kyllä tuntuu ihan sairaan hyvältä ja selvästi myös jotain tuloksia näkyykin.
Tästä kiitos Rita ja Aki!

Nyt tässä mietin että jatkanko tällä etiäpäin vai kannattaisko vielä ostaa se tehodietti kakkonen? Sais sitten vielä ns. toisen lähdön ja potkun persauksille jatkamaan.

Ps. En ois ikinä uskonu et pystyn ottamaan itseäni niskasta kiinni ja tehdä tämän. Joten opin ainakin uskomaan itseeni ja tiedän pystyväni mihin vaan, kunhan itse sitä haluan. #youcandoit

“Huikea 4vk takana. Vuoden vaihteessa tein päätöksen, että suunta muuttuu. Tämän valmennuksen avulla olen saanut suunnan muuttumaan ja hyvän alkusysäyksen elämäntaparemonttiin. Olen joka viikko osallistunut 2-6krt ryhmäliikuntaan ja lisäksi koiran lenkit pidentyneet tunnin mittaisiksi. Tämä valmennus on tuonut paljon hyvää arkeeni. Olen saanut liikunnan innon takaisin ja energiaa pursuaa. Jaksan paljon paremmin nykyään. Opin syömään terveellistä ruokaa. Kiloja karsinnut 5kg ja senttejä 8cm vyötäröstä. Muita mittoja en harmi ottanut. Tein päätöksen, että joka kuun 6. päivä mittaan ja punnitsen itseni. Kesällä käyn uudestaan kehonkoostumusmittauksessa. Huikeeta tässä on se, että sokerihiiri on ollu 4vk ilman herkkuja. Kiitos Rita ja Aki huippuvalmennuksesta, osaatte homman. “

“Kiitos Rita ja Aki <3 olen löytänyt liikunnan ilon jälleen valmennuksen myötä ja sitä en halua enää ikinä menettää! Upeaa huomata kuinka kehittyy ja treeni sujuukin viikko viikolta kevyemmin. Ritan venyttelyohjelma rentouttaa ihanasti. Jatkan innolla Tehodietti 2seen oppimaan ja oivaltamaan lisää! Tavataan siis siellä taas! Ketkä jäävät nyt matkasta pois niin kiitos ja oikein paljon tsemppiä jatkoon! “

“Mun neljän viikon tulos : – 4,5kg (vaihdoin välis vaakaa, mut se millä alkupaino otettu, sanois tän luvun), mitat otan aamulla ja aamulla lopullisen 4vko painon. Tosiaan tää vloppu o ny menny sen enempiä miettimättä, kun on ollut juhlaa. Mut tänäänkin on jo liikuntaa harrastettu. Innolla Tehodieetti 2! Ja hei, en oo ny sit (viikkoon vai?!) ottanu verenpainelääkkeitä! “

“Minäkin kun muutkin…
Mutta siis mulla tavoite oli kiristellä raskauden jälkeisiä (josta tosin jo 2v) ja tavoite on -6kiloa jotta oisin taas siinä missä ennen raskautta ja hoitoja eli 55 kilossa.

Noh kilot on tiukassa ja niitä lähti “vaan” 2.1kiloa mutta senttejä lähtikin ympäri kroppaa yhteensä -13cm!!!
eniten lantio -5cm!!! Eli oon enemmän kun tyytyväinen ja tää ryhmä on ollut super ihana tuki!!
Kiitos kaikille! <3
Tästä on hyvä jatkaa tehodieetti kakkoseen! “