Parempi Minä-VALMENNUS STARTTAsi UUDELLA RYHMÄLLÄ 25.11! ryhmä on täynnä!

PAREMPI MINÄ-VALMENNUS


PAREMPI MINÄ-valmennus on varma askel hyvinvointiin ja kohti parempaa versiota itsestäsi!! Sinä valitset, me annamme avaimia!!

Valmennus on kehon kiinteytymiseen, painon pudotukseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja elämän eri osa-alueiden TASAPAINON löytymiseen tähtäävä valmennus. Sen aikana opit syömään säännöllisesti ja terveellisesti, voit halutessasi pudottaa (lähtötilanteesta riippuen) jopa 5-8 kg painoa. Treenituokioiden avulla voit saada kehoasi toimivammaksi ja kuntoasi ja ryhtiäsi paremmaksi! Opettelemme elämän eri osa-alueiden tasapainottamista arjessa. Tärkeä kysymys kuuluu: Mitä minä haluan?


Valmennuksen sisältö:

 • 4 viikon kokonaisvaltainen sekä naisille että miehille suunnattu nettivalmennus
 • MENTAALIVALMENNUSTA JOKA VIIKKO: Ritan ja Akin viikoittaiset videotervehdykset vievät sinut onnistumisen tielle henkisen oivalluksen kautta!
  • Työkaluja positiiviseen ajatteluun, itseen uskomiseen, motivaation ylläpitoon ja uuden opetteluun
 • TEHOKKAAT JA MONIPUOLISET RUOKAVALIOT, joilla tulee tuloksia lyhyessä ajassa!
  • Joka viikolle kattavasti reseptejä, jotta ruokapuoli pysyy monipuolisena ja maistuvana koko 4 viikkoa.
 • MONIPUOLISET TREENIOHJELMAT:
  • KOTITREENEJÄ oman kehon painolla ja kahvakuulalla
   • Saat joka viikko uudet kotitreenihaasteet, joka säilyttää treenimotivaatiosi ja takaa kehityksen!
  • KUNTOSALITREENEJÄ (HUOM! Ei kuntosalipakkoa!)
 • Paljon kehuttu Ritakin oma Venyttely- ja rentoutusohjelma
 • Ritakin Liikkuvuusopas
 • Tekniikkavideot joka treeniin
 • Suljettu Facebook-ryhmä ja ryhmän tuki valmennuksen ajan
 • Valmennus etenee portaittain moduuleissa, saat joka viikko mentaalivalmennusta, uutta kirjallista materiaalia ja uusia treenihaasteita!!


KENELLE JA MITÄ?

PAREMPI MINÄ on kehon kiinteytymiseen, rasvan palamiseen ja painonpudotukseen suunniteltu kokonaisuus, jonka aikana voit pudottaa hyvinkin 5-8 kg painoa ja saada kehoasi toimivammaksi, ryhtiäsi paremmaksi ja kurveja esiin ennen joulun pyhiä!! Sopii jokaiselle iästä, sukupuolesta ja lähtötasosta riippumatta!! HUOM!! Imettäville äideille toimiva ja terveellinen ruokavalio! Imetyksen kulutus ja turvallisuus huomioitu.

PAREMPI MINÄ on uuden terveemmän elämän ponnahduslauta. Sen aikana etenet kohti parempaa versiota itsestäsi! Olkoon tavoitteesi sitten painonpudotus, kunnon kohotus, kehon muokkaaminen tai jotain, mitä et itsekään osaa vielä määritellä. Ehkä haluat saada positiivista ajatusta elämääsi? Ehkä kaipaat vain tsemppiä ja tukea?

Valmennuksen tarkkaan suunnitellut tehokkaat ruokavaliot, monipuoliset treeniohjelmat, mentaalivalmennus sekä askel askeleelta etenevä kokonaisuus varmistavat onnistumisen.

Treeniohjeita saat monipuolisesti sekä kotona että kuntosalilla tehtäväksi. Sopii siis hyvin myös Sinulle, joka et halua tai ehdi kuntosalille!! Saat tukea treeniisi treenivideoista ja kirjallisista kattavista ohjeista!


Mentaalivalmennus on tärkeässä osassa valmennusta, annamme Sinulle työkaluja onnistumiseen !!

VALMENNUS ETENEE PORTAITTAIN! JOKA VIIKOLLE ON OMA TEEMANSA, JOKA VALMENTAA SINUA KOHTI TAVOITETTASI!
SAAT LISÄMATERIAALIA VIIKOTTAIN NELJÄN VIIKON AJAN! MENTAALIVALMENNUS ANTAA SINULLE VOIMAA JA TYÖKALUJA ARJEN HAASTEISIIN!


RUOKAVALIO

Ruokavalio on todella terveellinen ja puhdistettu, jolla saat kehostasi rasvaa palamaan ja samalla kuitenkin rakennusaineita lihasten ja lihasvoiman kehittymiseen!

Käytössäsi on
TERVEELLINEN JA TEHOKAS RAVINTO-OHJELMA!!!

 • Valittavana eri kaloripohjat oman lähtöpainosi/tavoitteesi mukaan!
 • sisältää maidottomat/gluteenittomat ja kasvisruokavaliot!

Ruokavaliot ovat selkeitä ja monipuolisia, jotka toimivat hyvänä pohjana terveellisen syömisen omaksumisessa ja auttavat Sinua pysyvään elämäntapamuutokseen. Kaikki ruoat ovat normaalia ruokaa, joita on saatavilla lähiruokakaupoista ja saat valmennuksen aikana joka viikolle kattavasti maistuvia ja kevyitä reseptivinkkejä! PAREMPI MINÄ-valmennuksessa keskitytään aineenvaihdunnan herättämiseen ja vilkastuttamiseen sekä säännöllisen ruokarytmin omaksumiseen. Tällä ruokavaliolla jaksat ja pysyt terveenä!


TREENIOHJELMA

Saat käyttöösi monipuoliset treeniohjeet sali- ja kotiharjoitteluun sekä tekniikkavideot liikkeiden oikein suorittamiseksi. Puhdas liiketekniikka tuo maksimaalisen tehon treeneihisi ja kehosi pysyy terveenä ilman rasitusvammoja tai loukkaantumisia. Lihaskuntoharjoituksia tehdään kotona ja/tai kuntosalilla oman elämäntilanteen mukaan. Valittavanasi on erilaisia treeniohjelmia, jokaiselle jotakin!
Huom! Ei kuntosalipakkoa!
Lisäksi erittäin tärkeässä roolisssa on aerobisen kunnon kohottaminen tai sen ylläpitäminen. Aerobinen harjoittelu toteutuu hyvin vaikka kävely- tai hölkkälenkkien muodossa.

Sinä treenaat omien mahdollisuuksiesi mukaan itseäsi kuunnellen, jo pelkkä kävelylenkki ja hyötyliikunta ovat treeniä!

PAREMPI MINÄ-valmennuksen treeniohjelmat:


Kotitreenit

 • JOKA VIIKON UUSI OHJATTU TREENIVIDEO!
 • KAHVAKUULA -TREENI
 • KOKO KEHON HIIT-TREENI
 • PEPPU JA VATSA TIMMIKSI
 • VENYTTELYOHJELMA
 • RENTOUTUSOHJELMA


Kuntosalitreenit

 • 2-JAKOINEN OHJELMA (SUPERSARJAHARJOITTELU)
 • 3- JAKOINEN OHJELMA
 • TOIMINNALLINEN TREENI SALILLA


VALMENNUS JA RYHMÄN TUKI

Saat pääsyn suljettuun Facebook-valmennusryhmään, jossa neljän viikon etävalmennus tapahtuu. Sinulla on sosiaalinen tuki koko valmennuksen ajan. Ritan ja Akin viikoittaiset motivoivat ja energiaa antavat videotervehdykset ja neljän viikon tarkkaan suunniteltu valmennuskokonaisuus auttavat sinua kohti päämäärääsi. Lisäksi saat tarvittaessa vastauksia kysymyksiisi ravinnosta ja liikunnasta ja Ritan fysioterapeuttinen ja fysiologinen ammattitaito tukevat Sinua koko valmennuksen ajan.

YHTEISTAPAAMINEN
Valmennus sisältää yhteistapaamisen.
(Osallistuminen on vapaaehtoinen.)

MATERIAALIT
Ohjeet ja osallistuminen ryhmään tapahtuu paria päivää ennen valmennuksen alkua.
Valmennusmateriaalit ovat käytössäsi koko valmennuksen ajan.

VAIHTO TAI PALAUTUS
Pidätämme oikeudet tuotteen vaihtoon tai palautukseen.

RITAN JA AKIN 5 SÄÄNTÖÄ!

1.VÄLTÄ VERTAILUA MUIHIN- OLEMME ERILAISIA
2.HUOMAA ERINOMAISUUS ITSESSÄSI JA MUISSA
3.USKO ITSEESI
4.PYSY PÄÄTÖKSESSÄSI
5.JUHLI ONNISTUMISTASI JA EDISTYMISTÄSI