Terve Keho- DIEETTI tutustumispaketti

Tutustu tästä Terve Keho-valmennuksen ensimmäiseen viikkomoduuliin ilmaiseksi! HUOM! Tutustumispaketti ei sisällä ruokavalioita, treeniohjelmia ja muita tärkeitä ohjeistuksia, ne saat käyttöösi liittyessäsi valmennukseen!


ALOITETAAN!

1. TEE 3 LUPAUSTA!!

Valitse kolme tärkeintä tavoitettasi seuraavalle 35 päivälle. Ne voivat olla mitä tahansa painon pudottamisesta liikuntasuoritukseen, tupakoimattomuudesta kävelylenkin pitenemiseen..
Unelmia on helpompi tavoitella, kun mieli ja keho ovat kunnossa.

SEURAAVAN 35 PÄIVÄN AJAN MINÄ LUPAAN!
1.
2.
3.
​​​​​​​

2. TAVOITTEET

Jos haluaa onnistua, on asetettava tavoitteita ja annettava lupauksia. Tavoitteiden valinnassa kannattaa käyttää järkeä. Hyvän tavoitteen tunnusmerkit:

  • KESTÄVÄ Tiedät voivasi pitää kiinni tavoitteesta. Se sopii elämäntyyliisi nyt ja jatkossa.
  • MITATTAVA Selkeät mittarit motivoivat, olipa kyse senteistä, vaatekoosta, sykkeestä- tai onnentunteesta.
  • SAAVUTETTAVA Älä tavoittele ”kuuta taivaalta” vaan etene askel kerrallaan, kuten lisäämällä vauhtia/pituutta kävelylenkkiin muutaman viikon jälkeen, lisäämällä viikoittaisia treenimääriä pikkuhiljaa, lankuttamalla esim. 30 sek kauemmin 35 pvn jälkeen, tavoittelemalla -5 cm:ä vyötäröltä ja/tai -5 kg 35 päivässä
  • MERKITYKSELLINEN Täytyykö sinun oppia syömään säännöllisesti ja pieniä aterioita, jotta saat painosi putoamaan? Täytyykö sinun lisätä lihaskuntotreeniä, jotta saat voimaa kehoosi? Täytyykö sinun oppia nukkumaan/lepäämään enemmän, jotta jaksat arjen askareet?
  • AIKARAJALLINEN Laadi itsellesi aikataulu. 35 päivää on juuri sopiva!! J

MIKSI 35 PÄIVÄÄ?

  • 35 päivää pysyy hyvin hyppysissä!
  • Lyhyelle ajanjaksolle voi asettaa pieniä tavoitteita. Pienet edistysaskeleet ovat ratkaisevan tärkeitä, jos haluat pysyvän elämäntapamuutoksen. Arkipäivien viinihetkistä luopuminen ja yksi viikoittainen liikuntakerta lisää antavat tulosta ja vaikuttavat elämääsi pitkäaikaisesti!

KUNTO ON KORVIEN VÄLISSÄ

Lyhyessäkin ajassa voit saada hyviä tuloksia treenaamalla kovaa, mutta se ei vielä muuta pinttyneitä tapojasi. Sitä varten sinun on muutettava ajatteluasi ja käyttäytymistäsi.
Fyysistä ulkokuorta on melko helppo muuttaa, mutta jos arvot, uskomukset ja identiteetti- se, mitä tunnemme ja ajattelemme itsestämme- pysyvät ennallaan, muutokset eivät todennäköisesti jää pysyviksi.
Mieti vastauksia näihin heti alkuunsa:

  • Miksi haluan muuttua?
  • Mitä saavutat, jos esimerkiksi pudotat painoa ja parannat kuntoasi?
  • Millaista lisäarvoa muutos tuo elämääsi?

TEE ITSESTÄSI TILIVELVOLLINEN

Kerro suunnitelmistasi sukulaisillesi/ystävillesi/puolisollesi, niin he voivat vaatia sinua tilille, tarjota tukea ja kannustaa! Voit saada jonkun heistä myös kaveriksesi matkaan!